DownloadKotter

04:11 min
John Kotter on A Sense of Urgency
speel groter af

03:05 min
Professor John Kotter "The impacts of change"
speel groter af

bekijk meer >

Consultants

Voor het inzetten van de Change Readiness Inventory binnen uw organisatie kunt u contact opnemen met een van onze change consultants. Elke consultant is licentiehouder van de Change Readiness Inventory en heeft zijn of haar specifieke kennis, expertise en werkveld.

Samen delen de consultants intensief ervaringen die ze in de praktijk opdoen met de Change Readiness Inventory. Alle data worden verzameld en vormen een inspirerende bron voor onderzoek, reflectie en het verkennen van interventiemogelijkheden.

We stellen de consultants hieronder graag aan u voor:Thijs Vink
Thijs is als change consultant betrokken bij complexe verandertrajecten binnen gezondheidszorg, openbaar bestuur en onderwijs. Ook is hij grondlegger van de Change Readiness Inventory. Zijn kracht is om bruggen te slaan tussen de visie van de organisatie en het primaire proces. Hij weet mensen op een enthousiasmerende wijze inzicht te geven in de spanningsvelden en de mogelijkheden. Thijs is goed in het ombuigen van weerstand, het creëren van vertrouwen en het zorgen voor beweging.

Bekijk de pagina van Thijs VinkBarry Popma
Barry is een expert op het gebied van veranderingstrajecten en grondlegger van de Change Readiness Inventory. Hij deed ruime ervaring op bij de ontwikkeling en begeleiding van grootschalige veranderprogramma’s. Als consultant was hij betrokken bij het afstemmen van bedrijfsculturen in fusies, management-developmenttrajecten en individuele coaching. Recent rondde Barry zijn MBA-health met succes af.

Bekijk de pagina van Barry PopmaBenno Belling
Benno leidt al ruim 25 jaar projecten, programma’s en verandertrajecten bij grote nationale en internationale bedrijven in diverse branches: ‘Fortune 500-companies’, financiële instellingen, gemeentelijke overheden en instellingen voor gezondheidszorg. De uitdaging: binnen verschillende culturen gezamenlijk één doel bereiken.

Bekijk de pagina van Benno BellingLucas Michels
Als ReputatieLoods adviseert en ondersteunt Lucas Michels organisaties bij het strategisch managen van reputatie en verandering. Met ruim 30 jaar ervaring legt hij daarbij verbindingen tussen verandering en reputatie. Met treffende positionering, rake communicatie en effectieve interventies. Planmatig en structureel, zowel op interim- als op projectbasis.

Bekijk de pagina van Lucas MichelsWim Croes
Wim Croes is bestuurder, adviseur en coach. Hij helpt publieke en private organisaties van binnenuit bij complexe veranderingsprocessen. Wim geeft medewerkers inzicht in veranderingsprocessen en kiest voor de dialoog om vraagstukken op te lossen. “Het is mooi om te zien hoe voorzichtigheid, angst en achterdocht plaatsmaken voor inzicht en enthousiasme. Uiteindelijk is dat de sleutel voor ieder succesvol veranderingsproces.”

Bekijk de pagina van Wim CroesPetra de Veld
Petra leidt sinds 2007 lean implementatietrajecten in de zorg, binnen de financiële dienstverlening en sociale zekerheid. “Dit zijn reizen van ambitie van een enkeling naar concrete resultaten van het collectief. De Change Readiness Inventory maakt een statusfoto ‘in de hoofden’ van dit collectief. Dit maakt bewust, motiveert en geeft energie.”

Bekijk de pagina van Petra de VeldTon van Ginkel
Ton van Ginkel is arbeids- en organisatiepsycholoog en managementconsultant. Hij heeft veel ervaring in veranderingsprocessen bij organisaties met onregelmatige werktijden en fluctuerend werkaanbod. Veranderen in deze context betekent zorgvuldig balanceren tussen bedrijfsmatige efficiëntie en persoonlijke belangen (werk-privébalans, geld en gezondheid).

Bekijk de pagina van Ton van GinkelPaul Ansems
Paul Ansems is een ervaren coach en consultant. Hij deed de afgelopen drieëndertig jaar kennis en ervaring op in professionele (zorg)organisaties en in de commerciële zakelijke dienstverlening. Anders gezegd: Paul Ansems weet hoe professionele organisaties werken, hoe ze te leiden, en hoe ze te begeleiden bij verandering, en hij weet hoe zakelijk te ondernemen. Uit eigen ervaring kent hij ‘de waan van de dag’ van bedrijfsvoering en de paradoxen en dilemma’s van samenwerking, management, leiderschap en verandering. Paul is een gecertificeerde LSI en CRI coach. Vanuit zijn ervaring kan hij helpen bij het verbeteren van uw persoonlijke en organisatorische effectiviteit en bij het maken van de juiste keuzes.

Bekijk de pagina van Paul AnsemsJan Booij
De naam Jan Booij staat voor kennis van de (interculturele) zorg- en belangenbehartigings- sector. Jan Booij advies (JBA) is het bureau dat die kennis in praktijk brengt. In zorgorganisaties, maar ook in publieke en commerciële bedrijven en organisaties die zich bewegen in het ruime veld daaromheen. JBA helpt de organisatie of gemeente zich gereed te maken voor de eisen van deze tijd, in Nederland en daarbuiten. Met werkbare adviezen, ideeën die iets wezenlijks in werking zetten en gericht op zichtbaar resultaat.

Bekijk de pagina van Jan Booij
Contact

info@cri.nl

Thijs Vink
06 150 67 951